Projects per year
Search results
-
Active
Desarrollo de ingredientes alimentarios a partir de cultivos ancestrales iberoamericanos
Chasquibol Silva, N., FONTECHA, J., MONIKA HAROS, C., JIMÉNEZ ARAUJO, A., LAPARRA LLOPIS, J. M., GIL PONCE , J. V., REGERA, M., ORTOLA ORTOLA, M. D., VILARIÑO RODRÍGUEZ, S., SALVO AGRAMUNT, J., SALAZAR MELÉNDEZ DE ARIZA, E. J., MERELES HAYDAR, M. F., MERELES CEUPPENS, L. G., PAREDES LÓPEZ, O., SEGURA CAMPOS, M. R., BORDÓN, M. G., GONZÁLEZ, A., MARTÍNEZ, M., TOMÁS, M. C., RAIMONDO MARÚN, E. E., CALANDRI, E. L., ARPAJOU, C., SAMMÁN, N. C., NUÑEZ, D., ARÉVALO BRASERO , L. V., JAVIER RODRÍGUEZ, J., MAYORGA, G., ZAVARIZ DE MIRANDA, M., PRENTICE HERNÁNDEZ, C., MUÑOZ HERNANDEZ, L., BASCUÑÁN, L., CHICA, C., LÓPEZ VARGAS, J. H., PENAGOS VÉLEZ, L., ÁLVAREZ GONZÁLEZ, M. B., MIRANDA RAMOS, K., VALENCIA CHAMORRO, S. A., ROBALINO PUENTE, J. F., VÁSQUEZ VELIZ, G. K., HOLGUER MUJICA, A. M., SOTERO SOLIS, V. E., ARANDA VENTURA, J., VILLACRES VALLEJO, J., GARCÍA DE SOTERO, D., REPO DE CARRASCO, R. A., DE MATOS, A. S., JOAQUIM CASTANHEIRA, I. P. & SANTOS, S.
1/11/18 → 1/12/23
Project: Research
-
Finished
Extracción y caracterización de colágeno, proteínas hidrolizadas y ácidos grasos esenciales provenientes de los subproductos de pota (Dosidicus gigas) de la región Piura, para el desarrollo de alimentos funcionales
Chasquibol Silva, N., Gonzales Garcia, B. F., Alarcón Rivera, R., Pérez-Camino , M. D. C. & Sotelo, A.
7/12/21 → 28/02/23
Project: Research
-
Study and characterization of proteins and polysaccharides of cushuro (Nostoc commune) from the Cotaparaco lagoon - Recuay, Ancash for the development of functional foods and contribute to the reduction of child malnutrition
Chasquibol Silva, N., Gonzales Garcia, B. F., Alarcón Rivera, R., Goycoolea Valencia , F. M. & Hernández Alvarez, A. J.
Programa Nacional de Innovación en Pesca y Acuicultura - PNIPA, Universidad de Lima
1/10/20 → 30/12/22
Project: Research
-
Revaluation of bioactive peptides from residues of hydrobiological products to contribute to the reduction of child malnutrition and the increase of the competitiveness of the fishing industry of the Sechura-Piura
Chasquibol Silva, N., Alarcón Rivera, R., Gonzales Garcia, B. F., Millán Rodriguez, F., Millán Linares, C., PEDROCHE JIMÉNEZ, J. J. & Arenas García, M.
6/01/20 → 30/06/22
Project: Research
-
Contribución a la revalorización de agroalimentos de la biodiversidad peruana
Pérez-Camino , M. D. C., Chasquibol Silva, N. & Gallardo, G.
Consejo Superior de Investigaciones Científicas -CSIC. España
1/10/18 → 30/10/20
Project: Research
-
Microencapsulation of sacha inchi oils (plukenetiavolubilis and P. huayllabambana) and antioxidants of Peruvian biodiversity. Contribution to the development of functional foods containing omega-3 to prevent noncommunicable diseases.
Chasquibol Silva, N., Montoya Ramirez, M. F., Yacono Llanos, J. C., Caceres Chumpitaz, M. L., Gallardo, G. L., Monaco, G., Sanchez, M., Pérez-Camino, M. C., Vilca Calderon, L. & Pascual Chagman, G.
13/01/16 → 21/11/19
Project: Research