Bibliometric Analysis of Publications Related to Supply Chain Management in Restaurants Before and After the COVID-19 Pandemic in the Period 2010-2022

Título traducido de la contribución: Análisis bibliométrico de publicaciones relacionadas en cadena de suministros en restaurantes antes y después de pandemia Covid-19 en el periodo 2010-2022

Francisco Alejandro Au Chui, Gonzalo Alejandro Paz Loo, Yvan Jesus Garcia Lopez

Producción científica: Capítulo del libro/informe/acta de congresoArticulo (Contribución a conferencia)revisión exhaustiva

Resumen

The impact of the Covid-19 pandemic on supply chain logistics is on a global scale. This impact extends to the smaller, family-owned businesses, whose owners often rely on for their day to day living expenses. This study explores the current state of existing literature relating to supply chain management in restaurants on a global scale from the last 12 years. A distinction is made on the pre-Covid-19 period (2010-2019) and the years of its biggest impact (2020-2022) to better identify the evolution of the focus of studies and the strategies implemented to counteract the impact of the pandemic. The bibliometric analysis will be performed on scientific source database websites, such as Scopus and Web of Science, using keywords to identify relevant documents. VosViewer will be used to visualize the bibliometric network between authors, keywords and publication periods.
Título traducido de la contribuciónAnálisis bibliométrico de publicaciones relacionadas en cadena de suministros en restaurantes antes y después de pandemia Covid-19 en el periodo 2010-2022
Idioma originalInglés
Título de la publicación alojadaProceedings of the 3rd South American International Industrial Engineering and Operations Management Conference, Asuncion, Paraguay, July 19-21, 2022
Lugar de publicaciónParaguay
EditorialIEOM Society International
Páginas1 -11
Número de páginas11
ISBN (versión digital) ISBN: 978-1-7923-9159-0
ISBN (versión impresa)ISSN: 2169-8767 (U.S. Library of Congress)
EstadoPublicada - 19 jul. 2022

Palabras Clave

  • Supply Chain
  • Restaurants
  • Fast Food
  • Logistic Solutions
  • Pandemic

COAR

  • Artículo

Categoría OCDE

  • Ingeniería industrial

Categorías Repositorio Ulima

  • Ingeniería industrial / Logística

Temas Repositorio Ulima

  • Supply Chain
  • Restaurants
  • Fast Food
  • Logistic Solutions
  • Pandemic

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