Development of functional gummies with microcapsules of sacha inchi (Plukenetia Huayllabambana) oil

Nancy Chasquibol Silva, Rafael Alarcón Rivera, Billy Francisco Gonzales Garcia, Axel Sotelo, María del Carmen Pérez Camino

Producción científica: Capítulo del libro/informe/acta de congresoArticulo (Contribución a conferencia)revisión exhaustiva

Resumen

Sacha inchi (P. huayllabambana) oil was co-microencapsulated by spray drying with gum arabic and antioxidant extracts of skin fruits by UMAE. Two functional gummies were formulated with a high content of Ꞷ-3, total phenolic content and other properties.
Idioma originalEspañol (Perú)
Título de la publicación alojadaIII CONFERENCIA INTERNACIONAL DEL GRUPO ValSe-Food NETWORK y VI Simposio Chia-Link 2021
Lugar de publicaciónSantiago de Chile
Páginas28-28
Número de páginas46
ISBN (versión digital)978-956-330-074-1
EstadoPublicada - 15 nov. 2021

Palabras Clave

  • Gummies
  • functional foods
  • Omega-3
  • antioxidants

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